I wanna be made in a KiKa marathoner 2.0

paulo

Het is alweer een maandje geleden dat ik heb geblogd. Ik had weer de grootste blogplannen, maar helaas is daar weer niks van terecht gekomen. Hiervoor zijn verschillende redenen, te druk in mijn hoofd en niet lekker in mijn vel zitten. Op zoek naar iets, maar niet wetende wat. Geen idee waar het vandaan komt, misschien een herfstdip of het dertigersdilemma of gewoon blugh. En als ik mij blugh voel dan ga ik mij dus ook zo gedragen en verander ik weer in een veelvratende lazy ass couchpotato. En ga ik mij hierdoor beter voelen? Nope! Ik hang dan wel lazy ass op de bank met een zak chips en een dom tv programma, maar ondertussen draaien die radartjes in mijn hoofd nog wel, dus gelukkig is mij wel één en ander duidelijk geworden.

Ook had ik het de afgelopen tijd druk met leren voor mijn WFT basis. Deze moeten we namelijk van het werk halen. Studeren vind ik echt heel leuk, maar dan moet het onderwerp mij wel interesseren en WFT vond ik dus dus saaaaaai. Het was veel, heel veel en saai, heel saai. Het was een heel dik boek, maar gelukkig konden we ook via een app drills maken. Dit heb ik dus veel gedaan de afgelopen tijd. Oh en dan je ook nog berekeningen die je moest maken. Rekenen en ik zijn niet een hele goede combinatie… Maar al dat leren + 2 vrije dagen opnemen om te leren, is gelukkig niet voor niks geweest! Donderdag had ik namelijk het examen en…… geslaagd met een 9! Whoop whoop in tha pocket.

Nu ik dus weer rust in mijn koppie heb en niet meer hoef te leren heb ik weer tijd en zin in het hardlopen en bloggen. Over precies een half jaar is namelijk de Marathon van Madrid al en ik moet nu dus echt echt echt serieus gaan beginnen met trainen. Geen lazy ass couchpotato gedrag meer en geen smoesjes. Want ik kan heus wel tegen een beetje regen en ook is het niet eng om in het donker te lopen. Kou? Het is nog helemaal niet koud en sowieso kan ik mij daar op kleden. Daarom gisteren met Fie langs de Decathlon voor 2 nieuwe warme tights en 2 shirts met lange mouwen. En mijn grootste struikelblok is plannen en mij aan de planning houden. Nee het is niet leuk als om 5 uur `s ochtends de wekker gaat, maar het gevoel na een early bird rondje is echt fijn en een heerlijk begin van de dag. Naast het trainen wordt er ook weer beter op het eten gelet en dat is dus niet elke avond een zak chips open trekken en leeg eten. Jaaaa, ik heb er zin in, uit de vicieuze cirkel en weer energie krijgen door lekker actief bezig te zijn.

I wanna be made in a KiKa marathoner 2.0

img_4625

Fijne zondag leukers!

Liefs,

Nina

1 thought on “I wanna be made in a KiKa marathoner 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge