Daaaaag Mr. Scale

mr-scale

Deze maand staat voor mij in het teken van balans en tot nu toe is die balans nog ver te zoeken, want stiekem wil ik altijd iets en altijd iets teveel. Sinds het begin van deze blog ben ik al op zoek naar ‘de’ manier om af te vallen en heb ik al ontelbaar dingen geprobeerd. Meestal met succes, maar altijd was dat succes voor korte duur en dat is natuurlijk best wel frustrerend, want dan stortte ik mij weer op het volgende project. Eigenlijk best wel vermoeiend, daarom heb ik nu besloten om als eerst afscheid te gaan nemen van Mr. Scale. Mr. Scale waar ik dagelijks op stond en soms wel meerdere keren per dag. Mr. Scale waar ik een haat-liefde verhouding mee heb, maar vooral eigenlijk een haatverhouding. En dat is niet goed, daarom wordt hij voorlopig verbannen naar het hok achter in de tuin. Want nee, gelukkig ben ik nog niet zo verslaafd aan hem dat ik speciaal naar het hok ga voor een Scale Date. Dus vanaf nu ga ik eens zien hoelang ik zonder Mr. Scale kan en of deze scheiding mij helpt om weer wat meer in balans te komen.

Dit betekent ook dat ik qua voeding weer back to basic wil. Dus geen calorieën tellen, geen macro`s tellen, mij niet gaan houden aan strenge eetschema`s, geen verschil meer tussen ‘goede’ en ‘slechte’ dingen, maar gewoon normaal gezond en lekker eten. Hierbij ga ik wel weer gebruik maken van de Bodieboost methode, omdat ik dat een hele fijne methode vind én vorig jaar werkte deze methode erg goed voor mij, totdat ik weer meer wilde en wat anders én omdat ik vrij hypegevoelig ben ging ik daar in mee… Nu dus weer back to basic en ik heb er zin in.

Eigenlijk geldt het zelfde voor sporten. Geen en, en, en meer voor mij qua sporten, maar gewoon doen wat ik echt leuk vind en dat is hardlopen. Nog steeds herstellende van de blessures, maar ik ben lekker aan het opbouwen en kan niet wachten totdat ik straks weer op mijn oude niveau zit. Niet dat dat snel is, integendeel, maar heb zo`n zin om weer lekkere lange afstanden te kunnen lopen. Vanaf nu dus genieten van het hardlopen, want nu het hardloopseizoen weer begint, begint het bij mij onwijs te kriebelen om ook weer mee te doen aan leuke evenementen.

unnamed

Zijn jullie nog wel dikke vriendjes met Mr. Scale of is die bij jullie ook verbannen naar het hok?

Liefs,

Nina

2 thoughts on “Daaaaag Mr. Scale

  1. Heel goed Nina! Ik heb de weegschaal ook weg geschoven hoor. Stom ding. Het gaat erom hoe je je voelt en dit laat ik niet bepalen door cijfers. Wat het hardlopen betreft misschien (misschien echt misschien) schrijf ik mij in voor de zevenheuvelenloop 😉
    Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #38My Profile

  2. Goed zeg! Ik heb de weegschaal ook een periode verbannen. Of eigenlijk gewoon de batterij niet vervangen toen die leeg was. Maar achteraf was dat geen succes, het gaf mij vooral een reden om mijn kop in het zand te steken… Voor mij dus gewoon iedere week op de weegschaal, soms twee keer per week, maar vaker niet hoor. En dat werkt prima.
    Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #89My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge