About me

Juli 2016

Hi,

Wat leuk dat je en kijkje komt nemen op mijn blog!

Ik ben Nina, midden in de 30, en ondanks dat ik het nooit wilde, moet ik nu toegeven dat ik eigenlijk een huisje-boompje-beestje leven leid. Maar wel met het fijnste huisje, groenste boompje en liefste beestje. Dat huisje staat in een mooie waterstad in Friesland en ik woon daar samen met Lief en onze lieve, blije, maar vooral eigenwijze bijna-kleuter Fie.

Enkele steekwoorden die mij kunnen omschrijven zijn: rustig, attent, sociaal, introvert, alles of niets, (te) hoge doelen stellen, falen, quotes & kaartjes, food & friends, hardlopen!

Mijn blog ben ik begonnen omdat ik wilde schrijven over mijn doelen die ik wilde gaan halen, dit begon met mijn 1e halve marathon in Parijs. Toen ik dit kon afvinken ging het vooral over mijn lifechange van couchpotato naar een fitte gezonde lifestyle en verschillende dingen passeerde mijn blog, zoals een suikervrij challenge, krachttraining, verschillende diƫten, detox, afvallen en ik wilde een sixpack. Ik nam jullie mee op mijn zoektocht door fitland. Naast al dit fitte gedoe begon ik ook steeds meer over mijn eigen leventje te schrijven en dat vond ik ook erg leuk. Nina runs through life werd breder, en de runs waren niet alleen meer letterlijk, maar ook figuurlijk.

Na een tijdje met veel plezier te hebben geblogd, begon ik mijzelf weer doelen qua bloggen op te leggen, zodat het een moetje werd en daarom heb ik toen besloten om te gaan stoppen met bloggen, maar eigenlijk mis ik het wel heel erg. Ik mag dan wel rustig en introvert zijn, in mijn hoofd is het altijd een wirwar van gedachtes, wat soms erg vermoeiend kan zijn en eigenlijk is het bloggen een soort uitlaatklep. Ook de interacties met ‘mijn’ lezers vind ik erg leuk en dat mis ik ook.

Daarom ga ik vanaf vandaag weer lekker bloggen. Bloggen over mijn ‘runs through life’ en over mijn zoektocht naar balans, want dat vind ik zoooo moeilijk. Graag zou ik wat meer balans in mijn leven willen, het ‘alles of niets’ principe loslaten, blij zijn met de kleine dingen in het leven, meer leven in het nu, niet die (te) hoge doelen aan mijzelf stellen, maar ook leren accepteren, genieten en verliefd zijn op het leven!

Ik hoop dat je mijn blog met veel plezier leest en vind het altijd leuk als je een reactie achterlaat!

Pluk de dag met een lach!

Liefs,

Nina

IMG_1789

 

 

3 thoughts on “About me

  1. Leuk Nin, een blog. Schending lees ik. Kan gebeuren. De kunst is om met een leeg hoofd te lopen of te rennen, terwijl je heel goed luistert naar je lichaam. Soms helpt het om je koptelefoon hier even bij af te zetten.
    Jij komt er wel. Anders kun je altijd nog een x Bornhem lopen. Lijkt mij leuk tenminste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge