25# De 1e echte trainingsweek

img_4836 img_4893

Mijn eerste echte trainingsweek is voorbij gevlogen en over 25 weken sta ik aan de start van de Marathon van Madrid, vandaar de 25# als titel en zo tel ik elke zondag terug naar de Marathon van Madrid. Dus ik ga vanaf nu proberen om elke zondag een weekverslag op mijn blog te posten. Hier ga ik geen tijd aan verbinden, aangezien ik vaak op zondag ook loop. Kijken jullie mee naar deze 1e trainingsweek?

Ik ben een kei in plannen, maar het uitvoeren laat nogal vaak te wensen over. Vooral als het de drukste week van de maand is op mijn werk en ik dan vaak vrijwillig wat extra uurtjes werk. Lief heeft ook zijn sport, kickboksen, en dit doet hij elke maandag en dinsdagavond, dus deze avonden kan ik niet gaan hardlopen. Nu had ik bedacht om dinsdagochtend een earlybird rondje te gaan doen, vrijdagavond na het werk en zondag.

Dinsdagochtend werd ik rond 4 uur wakker en toen heb ik mij nog eens heerlijk omgedraaid. Om 5.50 uur schrok ik wakker en dat is te laat om te gaan hardlopen, aangezien Lief rond half 7 vertrekt naar zijn werk. Dit betekent dat ik voor half 7 terug moet zijn. Nou ja, dan dus maar niet trainen..

Woensdag is mijn vrije dag en toen Lief terug kwam uit zijn werk ben ik gelijk een rondje gaan hobbelen. De training bestond uit een half uurtje in Z1 hardlopen. Z1 is eigenlijk hobbelen/joggen en dus heel langzaam. Ik vind het nogal moeilijk om langzaam te lopen, aangezien ik al langzaam ben.. Gelukkig ging het super fijn en kwam ik helemaal in de wolken weer terug.

Donderdag heb ik van 8.00-21.00 uur gewerkt en vrijdag na het werk was ik kapot. Ik had echt geen puf meer voor een rondje en lag voor half 10 al in dromenland. Zaterdag heb ik namelijk ook nog eventjes gewerkt van 7.00-12.00 uur. Eigenlijk wilde ik zaterdag voor een rondje gaan. Dit heb ik alleen niet gedaan. Na het werk namelijk de weekboodschappen gedaan in een te drukke supermarkt, dus was er eigenlijk wel een beetje klaar mee.

Sunday is runday zeggen ze altijd, daarom stond vandaag de 2e training op het programma. Eigenlijk moet ik 3x per week trainen, maar dat ging hem dus al niet worden. Daarom de 2e training (interval) geskipt en heb ik vandaag gewoon de 3e training van de week gedaan, namelijk 45min hobbelen in Z1. Fie had bedacht dat ze niet aan een extra uurtje slaap deed, dus we waren allemaal al vroeg wakker en zo stond ik om 9 uur buiten voor een rondje. Ondanks veel moeite, vermoeide zware ben en weer last van mijn kuiten toch nog de 5k kunnen aantikken. Fijn begin van de zondag!

Nu op naar volgende week en dan wil ik dus wel 3x de hardloopschoenen aantrekken voor een rondje!

Aantal trainingen deze week: 2

Aantal trainingen totaal: 2/3

Aantal km deze week: 8,5

Aantal km totaal: 8,5

Fijne zondag leukerds!

Liefs,

Nina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge